Sport & Thema kampen Ghistelehof

Tennis/Padel & Taal

9 - 14 jaar

Alle activiteiten, tennis/padel, en workshops worden in het Frans gegeven maar je mag wel vragen stellen en met de andere kinderen praten in het Nederlands. In de voormiddag is er tennis/padel en in de namiddag speelse taalworkshops aangepast aan de leeftijd.


Prijs: € 135

Periode:

Zomer Week 2:  06 - 10 juli

Zomer Week 3:  13 - 17 juli

Zomer Week 8: 20 - 24 aug

Zomer Week 9: 24-28 aug
Tennis/Padel & Omnisport

6 - 14 jaar

In samenwerking met tennisschool Ni&Co nodigen wij jullie uit om samen met ons je tennis/padel talent te ontdekken of verder te ontwikkelen.
Wij zorgen voor een week vol tennis en padel plezier onder professionele begeleiding van een enthousiast team. Dit in combinatie met diverse andere sporten.


Prijs: € 135

Periode:

  • Krokusvakantie
  • Paasvakantie W1 &W2
  • Alle weken van de zomervakantie

 Jumplay & Omnisport

6 - 14 jaar

Is het niet geweldig leuk om een hele week ondergedompeld te worden in een verscheidenheid aan sporten? En dit in combinatie met trampolinespringen in Jumplay. Nieuwe sporten leren kennen, ontdekken in welke sport je uitblinkt of net niet?  Niemand krijgt de kans  om zich te vervelen.


Prijs: € 135

Periode:

  • Krokusvakantie
  • Paasvakantie W1 &W2
  • Alle weken van de zomervakantieDigi Kamp & Omnisport

9 - 14 jaar

Tijdens dit kamp leer je zelf een website maken! Alsook ontwerp je je eigen echt werkend game. Je kiest een onderwerp en dan gaan we aan de slag. Je leert hoe een website werkt, hoe je wireframes tekent, een ontwerp maakt en als klap op de vuurpijl brengen we je website tot leven! Afgewisseld met diverse andere leuke sporten.

Prijs: € 155

Periode:

* Paasvakantie W 1: 6 - 10 april

 * Zomer Week 2: 6 - 10 juli

  * Zomer Week 3: 13 - 17 juliDans & Omnisport

6 - 14 jaar

Kan jij ook niet stilstaan als je muziek hoort? Beginnen jouw armen, benen, schouders en tenen spontaan te bewegen? Onder de begeleiding van Caroline Bosteels, een professionele dansdocente van Pas Partout, maken we er een spetterende week van vol dans en muziek. Verbeter je dansskills, 'shine like a star' en maak vooral een hoop plezier. Op het einde van de week sluiten we af met een fenomenaal optreden.
Afgewisseld met sport en spel.

Prijs: € 135

Periode:

* Zomer Week 2: 6 - 10 juli           (1e tem. 3e leerjaar)

* Zomer Week 3: 13 - 17 juli

(4e tem. 6e leerjaar)

* Zomer Week 8: 17 - 21 aug

(1e tem. 3e laarjaar)

* Zomer Week 9: 24 -28aug

(4e tem. 6e leerjaar)

 Jumplay & Balsporten

6 - 14 jaar

Er zijn heel wat sporten waarbij een bal aan te pas komt. Denk maar aan volleybal, basketbal, hockey, tennis, padel... We proeven een hele week van verschillende balsporten. Teamgeest is een belangrijk aspect waaraan in elk balsportenkamp gewerkt zal worden! En dit in combinatie met Jumplay

Prijs: € 135

Periode:

Alle weken van de zomervakantie

Competitie Tennis/Padel

Zie Homepage > Competitie Tennis/Padel