Sport & Themakampen

Combi Tennis/Padel & Jumplay/ Sport en Spel

 Wij zorgen voor een week vol tennis en padel plezier van een enthousiast team. Dit in combinatie met Jumplay en diverse andere sporten in de namiddag

Prijs: € 145 


Jumplay & Sport en Spel

Is het niet geweldig leuk om een hele week ondergedompeld te worden in een verscheidenheid aan sporten? En dit in combinatie met trampolinespringen in Jumplay. Nieuwe sporten leren kennen, ontdekken in welke sport je uitblinkt of net niet? Niemand krijgt de kans om zich te vervelen.

Prijs: € 145
Koken & Jumplay/Sport en Spel

Voor de echte topchefs! De geur van warme appeltaart, een lekkere BBQ of versgebakken broodjes: loopt het water je al in de mond? Kom dan naar Sport4Kids voor een te gekke kookvakantie. Zet je koksmuts op en trek je schort maar aan!  We leren op een creatieve manier omgaan met de merkwaardigste ingrediënten. Dit in combinatie met Jumplay/Sport en Spel in de namiddag.

ENKEL IN DE PAASVAKANTIE EN ZOMERVAKANTIE

For Girls Only

Meidenkamp ten top, speciaal voor girls!

Een hele week met meiden onder elkaar allemaal leuke dingen ondernemen: elke dag is een verassing voor de " coole meiden ". Rarara.....

 Een topweek dus voor Girls Only. ( 13 - 16 j.)

ENKEL IN DE PAASVAKANTIE EN ZOMERVAKANTIE

Dans  olv. Caroline Bosteels

Let's start the party  !!!!!!

Elke voormiddag leren we leuke dansmoves op toffe hedendaagse muziek, we leren coole choreo's zoals in de videoclips en bereiden onze ultieme party voor op de laatste dag met alles erop en eraan: feestelijk uitgedost serveren we lekkere zelfbedachte cocktails, feestelijke hapjes en we showen onze danskunsten voor een razend enthousiast publiek.

 In de namiddag mogelijkheid om aan te sluiten met Jumplay/ Sport en Spel. **

ENKEL IN DE PAASVAKANTIE EN ZOMERVAKANTIE

Padel  olv. Thomas De Beir 

Een week vol padel- fun !!!!!!

Tijdens de gehele week (voormiddag) wordt de nadruk gelegd op padel, dat is immers waar je voor gekomen bent! Je gaat onder begeleiding van bekwame trainers je techniek, tactiek en mentale weerbaarheid verbeteren. Ook wordt er aan je conditie gewerkt!

Onze padeltrainers geven jou 3 uur per dag training. Om de trainingsstof toe te passen in de praktijk hebben we ook iedere dag wedstrijdjes.

 In de namiddag mogelijkheid om aan te sluiten met Jumplay/ Sport en Spel.**

ENKEL IN DE PAASVAKANTIE EN ZOMERVAKANTIE

Virtual Reality & Jumplay/ Sport en Spel

Bij VR Gistel treed je binnen in een geheel nieuwe wereld. Zodra je de bril op zet waan je jezelf in een virtuele wereld waarin je leuke minigames speelt en toffe ervaringen beleeft.

Bij ons heb je een eigen ruimte met daarin 2 headsets. Deze VR sets bestaan uit een VR-bril en twee controllers (één per hand) om de spellen te kunnen spelen. Als je de bril opzet waan je jezelf dus in een ware virtuele game wereld. Met de bril op heb je 360 graden zicht in de game en alle bewegingen die je maakt (met je controller of kleine stappen) gebeuren ook daadwerkelijk in de game.

 Games: Elven Assassin,  Richie's plank experience, Job simulator, Fruit Ninja VR, Angry Birds Vr Isle of Pigs, Arizona Sunshine. 

In de namiddag kan je skills op Jumplay aanleren + sport en spel.

ENKEL IN DE PAASVAKANTIE EN ZOMERVAKANTIE